30000 €

Oтлична двуетажна къща близо до Кюстендил

Реф. №: 331
Тип Имот: Къща
Град: Кюстендил
Тип предлагане: Продажба

Характеристики

Спецификации

Представяме ви за продажба отлична двуетажна къща близо до Кюстендил.

Разпределението на общата площ от 105 кв.м. е функционално и удобно.

Подовите настилки са паркет и теракот. Прозорците са с PVC-дограма, стените са боядисани с латекс.

Къщата е разположена на удобно разстояние от кафенета, барове, ресторанти и магазини, като позволява едновременно качествена и тиха почивка, без откъсване от удобствата на града.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и след продажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на ново закупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Запитване за Oтлична двуетажна къща близо до Кюстендил

Галерия снимки за "Oтлична двуетажна къща близо до Кюстендил"

Подобни имоти в Кюстендил

Не са намерени подобни имоти